back

05 лютого 2015

5 лютого оголошено Днем жалоби


З метою вшанування пам’яті загиблого під час виконання військового обов’язку солдата Збройних Сил України Пономаренка Миколи Миколайовича та пам’яті військовослужбовців, які загинули в зоні АТО, 5 лютого 2015 року оголошено в м. Корюківці Днем жалоби.

Цього дня на знак скорботи за загиблими на адміністративних будівлях міста буде приспущено Державні Прапори України, а також обмежено використання музики та проведення розважальних заходів.

5 лютого з 11.30 год розпочнеться церемонія прощання з загиблим солдатом Пономаренком Миколою Миколайовичем (м.Корюківка, вул. 8 Березня, 109).



Також, з метою вшанування пам’яті військовослужбовців 13 окремого мотопіхотного батальйону та інших військових частин, які загинули у зоні проведення антитерористичної операції, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, 5 лютого оголошено Днем жалоби по всій Чернігівщині.

Відповідне розпорядження сьогодні, 4 лютого, підписав виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва