back

28 січня 2015

Про актуальні питання життєдіяльності громади - на сходах громадян


28 січня відбулись загальні збори (сходи) громадян Олександрівської територіальної громади.

У загальних зборах взяли участь: голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха, заступник голови районної ради Володимир Мартинович, начальник управління агропромислового розвитку Тетяна Олійник, заступник начальника Держземагентства в Корюківському районі Тетяна Скиба.

Жителі громади заслухали звіт сільського голови Антона Редіна, який доповів про проведену роботу за минулий рік та плани розвитку громади на поточний рік. Також про свою роботу за минулий рік звітували керівники установ, які розташовані на території громади.

Голова районної державної адміністрації зазначив, що районною владою вживаються всі можливі заходи щодо виконання програмних показників та забезпечення життєдіяльності території. За минулий рік виплачено заробітну плату працівникам бюджетних установ району, з приростом спрацювали ряд підприємств району. «Без підтримки тих людей, які сьогодні працюють на селі, громадам не вижити, тому в нинішніх умовах тільки спільними зусиллями можемо досягти певних успіхів», — наголосив голова районної державної адміністрації.

Основними проблемними питаннями у громаді було визначено: незадовільне автобусне сполучення, оформлення пасовища, ремонти доріг.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва