back

28 січня 2015

Депутати районної ради затвердили бюджет району на 2015 рік


27 січня відбулася 30 сесія районної ради шостого скликання. Провів засідання голова районної ради Михайло Баклажко.

Перед початком пленарного засідання голова районної ради та голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха привітали депутата районної ради Олександра Авраменка з нагородженням його Почесною грамотою Президії Чернігівського обкому профспілки працівників державних установ.

Відкриття пленарного засідання депутати розпочали хвилиною мовчання, вшановуючи пам'ять загиблих мирних громадян і військових в Маріуполі, Донецькій та Луганській областях.

Після одноголосного затвердження порядку денного та регламенту роботи сесії голова районної ради представив присутнім Корюківського районного військового комісара Андрія Делемея і надав йому слово для інформації.

Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Насамперед, розглянули питання: «Про районний бюджет на 2015 рік». Головний фінансовий документ району представила в.о. начальника фінансового управління райдержадміністрації Олена Барсук, яка зазначила, що фінансовий ресурс місцевих бюджетів на 2015 рік сформовано з урахуванням змін, внесених до Податкового і Бюджетного кодексів та інших законодавчих актів, що стосуються місцевих бюджетів та міжбюджетних відносин. З метою збалансування бюджету району та упорядкування сфери видатків, що є основним завданням бюджетної політики на 2015 рік, виходячи з обмежених можливостей ресурсної частини бюджетів, видаткова частина проекту районного та місцевих бюджетів буде спрямована на вкрай нагальні потреби.

Обговоривши поданий проект, депутати одноголосно затвердили районний бюджет на 2015 рік.

Наступним рішенням депутати припинили дію районної Програми «Інформування громадськості Корюківського району через мережу радіомовлення на 2011-2015 роки», враховуючи, що радіоорганізація «Корюківське районне радіомовлення» перебуває у стадії ліквідації.

Також на пленарному засіданні прийняті рішення: «Про внесення змін до рішення районної ради від 24 червня 2014 року «Про припинення юридичної особи - радіоорганізації «Корюківське районне радіомовлення» шляхом її ліквідації», «Про затвердження ліквідаційного балансу радіоорганізації «Корюківське районне радіомовлення» та «Про присвоєння чергового рангу».

В питанні «Різне» керуючий справами виконавчого апарату районної ради Валентина Погребна звернула увагу депутатів та голів територіальних громад на своєчасне подання і правильність заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва