back

12 грудня 2014

Зустріч з ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС


12 грудня в районній державній адміністрації відбулася зустріч з учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Звертаючись до присутніх, голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха подякував усім, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. «Ми вклоняємося тим, хто усвідомлено й жертовно віддавав своє життя і здоров’я, виконуючи найвищий синівський обов`язок перед рідною землею і рідним народом.

Зі словами вдячності до ліквідаторів звернувся голова ГО «Союз Чорнобиль України» Микола Скотар. У своєму зверненні він побажав всім здоров’я, довгих років життя, сімейного затишку, миру, добра й злагоди.

На заході були також присутні: заступник голови районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, міський голова Ігор Матюха, заступник голови районної ради Володимир Мартинович, представники управлінь соціального захисту населення та Пенсійного фонду в Корюківському районі.

За мужність, самовідданість та високий професіоналізм при ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, ліквідатори отримали медалі та посвідчення Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз. Чорнобиль. Україна», а також були нагороджені почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва