back

12 грудня 2014

Вшанування героїв – ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС


12 грудня з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції, відбулося покладання квітів до пам’ятника «Героям Чорнобиля».

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха, міський голова Ігор Матюха, заступник голови районної ради Володимир Мартинович, голова ГО «Союз Чорнобиль України» Микола Скотар, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та члени їх сімей, представники громадських організацій, керівники підприємств, установ та організацій району.

До присутніх звернувся голова ГО «Союз Чорнобиль України» Микола Скотар, зазначивши, що 14 грудня було закінчено будівництво саркофага над зруйнованим атомним реактором Чорнобильської станції. Тому, щороку саме цього дня ми вшановуємо тих, хто, на щастя, поруч з нами, і вклоняємося світлій пам'яті тим, хто пішов за межу вічності. Микола Миколайович висловив велику вдячність за героїзм і самовідданість ліквідаторам аварії та закликав присутніх низько схилити голови перед неоціненним людським подвигом, мужністю, героїзмом людей, які не думали про нагороди, відзнаки, не ховалися за спини товаришів. Він побажав ліквідаторам та всім присутнім міцного здоров’я, терпіння, шани і щирої поваги від людей.

Присутні вшанували пам’ять загиблих в наслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника «Героям Чорнобиля».



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва