back

12 грудня 2014

Відкрито поліклінічне відділення Корюківської ЦРЛ


Сьогодні для корюківчан відбулась знакова подія — після довготривалого ремонту відкрито поліклінічне відділення Корюківської центральної районної лікарні. Символічно, відкриття оновленого відділення відбулось саме в цей день, адже лікарня відзначає ювілей — 110 років від дня заснування.

Почесну місію перерізання символічної стрічки здійснили: головний лікар Корюківської ЦРЛ Сергій Пивовар та радник Президента ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» Наталія Кононова.

Саме завдяки постійній допомозі та за фінансової підтримки публічного акціонерного товариства, вдалось продовжити розпочаті 2 роки тому ремонтні роботи в поліклінічному відділенні.

Ознайомились з відремонтованим приміщенням запрошені на урочисте відкриття гості: начальник обласного управління охорони здоров’я Петро Гармаш, головний лікар обласної лікарні, депутат обласної ради Микола Романюк, голова обкому Профспілки працівників охорони здоров’я Павло Потапко, керівництво району та міста, працівники Корюківської лікарні, а також представники медичних закладів з сусідніх Семенівки та Щорсу.

Гості оглянули відремонтовані робочі кабінети лікарів, які ще потребують облаштування меблями. Головний лікар медичного закладу Сергій Пивовар від імені всіх корюківчан та жителів району висловив щиру вдячність керівництву ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» за розуміння та небайдужість до проблем громади.

На сьогодні вже в більшій частині поліклініки завершився капітальний ремонт, що нарешті надасть змогу отримувати громадянам належні медичні послуги в комфортних умовах. У решті приміщень поліклініки ремонт триває.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва