back

12 грудня 2014

Корюківській ЦРЛ — 110 років!


12 грудня Корюківська ЦРЛ відзначає 110-річний ювілей від дня заснування.

Це не просто ювілей, в якому вмістилася ціла епоха, це час самовідданої праці людей, які присвятили себе медицині. Це також важливий етап на шляху до створення якісного та доступного медичного обслуговування. Це роки врятованих життів, роки сподівань та позитивних змін.

Сьогодні фойє районного будинку культури зустрічало гостей виставкою робіт народного мистецтва медичних працівників та фотографій, які розповідають про історію й сьогодення лікарні.

Потім, за участі гостей з області, керівників району та міста, представників ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП», працівників медичних закладів району, відбулись урочистості з нагоди знаменної дати.

Присутніх зі святом привітав головний лікар ЦРЛ Сергій Пивовар. Він висловив щиру подяку всім, хто віддає своє життя благородній справі — лікуванню людей. Також сердечні слова подяки звучали для постійного спонсора, благодійника та мецената — ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП».

Безмежна вдячність за врятовані життя, за чуйні серця і талановиті руки звучали на адресу медичних працівників від начальника обласного управління охорони здоров’я Петра Гармаша, головного лікаря обласної лікарні, депутата обласної ради Миколи Романюка, голови обкому Профспілки працівників охорони здоров’я Павла Потапка, радника Президента ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» Наталії Кононової, голови районної державної адміністрації Віктора Чернухи, Корюківського міського голови Ігоря Матюхи та гостей з Семенівки і Щорсу.

Згадували всіх, хто працював і працює в лікарні, хто творив її історію, і хто зараз дає надію людям на одужання. Ветеранам праці дарували квіти, а кращих працівників галузі нагородили почесними відзнаками.

У виконанні медичних працівників, які славні не лише самовідданою працею в галузі медицини, а й постійним творчим пошуком, звучали пісні. А творчі колективи районного будинку культури, своїми виступами дарували святковий настрій присутнім.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва