back

11 грудня 2014

Слід вжити необхідні заходи для забезпечення стабільної роботи підприємств та установ району в умовах аварійних відключень


На цьому наголосив голова районної державної адміністрації Віктор Чернуха під час засідання оперативного штабу з питань підготовки і роботи господарського комплексу та соціальної інфраструктури району до осінньо-зимового періоду.

Членами оперативного штабу було обговорено питання забезпечення електроенергією об’єктів промисловості, сільського господарства та соціальної інфраструктури району в умовах аварійних відключень.

З метою налагодження нормальної роботи підприємств і організацій району було розроблено пропозиції щодо внесення змін до графіка аварійних відключень електропостачання.

Обговоривши нагальне питання, учасниками засідання було прийнято рішення щодо подання до Чернігівської обласної ради пропозицій по врегулюванню графіка аварійних відключень електропостачання району.

Керівникам установ і організацій району, в першу чергу, торгових закладів, буде рекомендовано обмежити використання зовнішньої реклами у вечірній час та зменшити споживання електроенергії до мінімального рівня, в першу чергу, в часи максимальних навантажень з 7.00 до 10.00 та з 17.00 до 10.00 год.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва