back

Загальні збори (сходи) громадян у Білошицько - Слобідській територіальній громаді

05 березня 2014


4 березня було проведено загальні збори (сходи) громадян за місцем проживання в Білошицько - Слобідській територіальній громаді Корюківського району.

У загальних зборах взяли участь: заступник голови районної державної адміністрації, депутат районної ради Наталія Демиденко, начальник управління агропромислового розвитку Тетяна Олійник, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Самсон.

Про роботу сільської ради та діючих при ній постійних комісій за 2013 рік звітував сільський голова Володимир Сірий. Доповідаючи учасникам зборів про виконання бюджету, він зазначив, що виконано більшість показників, наповнення бюджету перекрито на 103 відсотки, що дало можливість виплатити заробітну плату бюджетній сфері села у повному обсязі.

Однією з актуальних проблем сільської території було визначено відсутність робочих місць та перспективи для розвитку на території громади молодим спеціалістам. Виділено також проблеми кадрового забезпечення бюджетної сфери та сільськогосподарської галузі.

Про роботу за минулий рік також звітували: соціальний працівник, дільничний інспектор міліції, керівники установ, розташованих на території громади.

Жителями громади було порушено питання врегулювання закупівельних цін на молоко, автобусного сполучення з районним центром, ремонт водонапірної башти, утримання пожежно-сторожової охорони та ін..



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва