back

Про безпеку праці під час виконання весняно-польових робіт

03 березня 2014


3 березня в районній державній адміністрації відбулась нарада з питань дотримання безпеки праці під час виконання весняно-польових робіт.

Серед основних питань, розглянутих учасниками наради, були питання соціального захисту потерпілих на виробництві.

Начальник відділу виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в енському районі Галина Коваленко розповіла учасникам наради про обставини, основні причини та наслідки нещасних випадків на виробництві в сільському господарстві.

Про безпеку праці під час виконання весняно-польових робіт йшла мова у виступі головного державного інспектора з охорони праці територіального управління в Чернігівській області Сергія Марченка.

Продовжуючи тему підготовки до проведення весняно-польових робіт на території району, начальник відділу агротехнічних послуг та безпеки праці, якості та формування сільськогосподарської продукції Віктор Саченко нагадав присутнім про дотримання вимог під час підготовки техніки до польових робіт у весняний період та про проходження працівниками галузі сільського господарства медичних оглядів.

Підводячи підсумки наради, начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Тетяна Олійник акцентувала увагу керівників сільгосппідприємств району на якісній комплексній підготовці до проведення весняно-польових робіт.



За повідомленням управління
агропромислового розвитку
районної державної адміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва