back

Участь представників Корюківської районної організації ветеранів України в урочистій зустрічі

09 травня 2009

8 травня 2009 року ветерани Великої Вітчизняної війни Кобижча Михайло Мусійович та Макконен Тамара Арсентіївна – представники Корюківської районної організації ветеранів України – взяли участь в урочистій зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни, активістами ветеранських організацій, яка відбулася у військовій частині А0870 м. Чернігова.

Керівники області та міста висловили ветеранам слова вдячності за стійкість та мужність, за їх неоціненний вклад у перемогу людства над фашизмом.

З 64-ою річницею Великої Перемоги ветеранів привітали голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, заступник голови обласної ради Олег Обушний, Чернігівський міський голова Олександр Соколов та голова обласної організації ветеранів України Анатолій Москаленко.

За проявлену мужність у роки Великої Вітчизняної війни, вагомий внесок у героїко-патріотичне виховання молоді, активну життєву позицію та з нагоди Дня Перемоги ветеранам Великої Вітчизняної війни вручено грамоти обласної державної адміністрації, обласної та міської рад.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва