back

Виїзний день-приймальня у Забарівській територіальній громаді

22 грудня 2008

22 грудня 2008 року, згідно з планом роботи Корюківської райдержадміністрації, проведено виїзний день-приймальню в Забарівській територіальній громаді.

Підсумкову нараду провів в.о. голови районної державної адміністрації В.І.Чернуха.

У роботі наради взялили участь Г.Г.Чорний – заступник голови районної ради; А.А.Мартинов - заступник головного лікаря центральної районної лікарні; Ю.О. Литвин – дільничний інспектор районного відділу управління Міністерства внутрішніх справ України; І.Ф. Халіман - завідуючий відділом із соціальних питань районної газети „Маяк”.

Запрошені: керівники підприємств, установ та організацій, які розташовані на території Забарівської сільської ради, жителі територіальної громади.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
  • Звіт Забарівського сільського голови В.І. Козела.
  • Виступи керівників та працівників підприємств та організацій, розташованих на території сільської ради, а саме: О.А. Нагорного - директора ТОВ „Забарівське”; І.М.Трейтяка - керівника Корюківської льононасінницької станції; Н.В.Терещенко – санітарки фельдшерсько- акушерського пункту; А.С.Тищенко – директора Забарівської ЗОШ І-ІІ ступенів; О.А. Литовченко – завідуючої сільським будинком культури; Л.М. Летути - завідуючої сільською бібліотекою-філіалом.

    Після закінчення наради керівники району провели особистий прийом громадян.

    З особистих питань до в.о. голови райдержадміністрації звернулося 9 громадян.

    Жителями територіальної громади порушувалися питання про стан переоформлення договорів згідно з Указом Президента України на рівні не менше 3-3,5 відсотків вартості переданої в оренду землі; про встановлення знака „зупинка за вимогою” у с.Воловики; про забезпечення населення якісною питною водою; про виявлення та направлення на лікування хворих на туберкульоз жителів територіальної громади та ряд інших.

    За підсумками виїзного дня-приймальні райдержадміністрації в Забарівській територіальній громаді в.о. голови райдержадміністрації В.І.Чернуха дав ряд доручень.

  • вапр
    ууц
    цуе
    еку
    паврва