back

Привітання з Новим роком

28 грудня 2008


Шановні жителі Корюківщини !

Від щирого серця вітаємо вас із наступаючим Новим 2009 роком та Різдвом Христовим !

Рік, що минає, приніс кожному з нас немало радісних, щасливих хвилин і незабутніх вражень. Нехай же в наступному році таких приємних миттєвостей буде якомога більше, нехай кожен із вас буде успішним у справах, бо саме ці успіхи формують суспільний оптимізм, додають упевненості у завтрашньому дні.

Нехай новорічні свята об’єднають усіх нас чистим світлом людських чеснот і цінностей, принесуть у кожну родину добро, мир і статки. Хай будуть здоровими наші батьки і діти. Хай буде затишок і добробут у кожній оселі.

Згідно із східним гороскопом, наступаючий 2009 рік – рік Земляного Бика – буде особливо вдалим для усіляких починань. Це час здійснення усій надій та планів. Тому бажаємо, щоб у новому році збулися всі ваші добрі задуми і сподівання, надії на щастя, мир і добробут; щоб наступаючий рік пройшов під знаком миру і добра, любові та поваги, став роком чистих помислів і добрих справ!

Бажаємо кожному із нас оптимізму, віри у власні сили і в Україну, міцного здоров’я, підтримки рідних, близьких і друзів, наснаги та всіляких щедрот у новому 2009 році !

Нехай Новорічні свята принесуть у ваші оселі радість, затишок та добробут, а наступаючий рік стане для нашої рідної України роком миру, злагоди та процвітання.

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

вапр
ууц
цуе
еку
паврва