back

Розширена нарада райдержадміністрації

23 грудня 2008

23 грудня 2008 року, згідно з планом роботи Корюківської райдержадміністрації, проведено засідання розширеної наради райдержадміністрації спільно з президією районної ради.

Засідання провів в.о.голови райдержадміністрації В.І.Чернуха.

Під час засідання розширеної наради в.о.голови райдержадміністрації В.І.Чернуха вручив відзнаки голови Чернігівської обласної державної адміністрації, а саме: Почесну грамоту обласної державної адміністрації Литвиненко Тетяні Володимирівні – учителю історії та правознавства Корюківської гімназії, науковому керівнику переможця Всеукраїнського конкурсу науково-пошукових робіт „Голодомор 1932-1933 років. Україна пам’ятає” за вагомий внесок у справу дослідження теми геноциду українського народу та у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років; Подяку голови обласної державної адміністрації - Лопачуку Сергію Вікторовичу – учню 7 (11) класу Корюківської гімназії, переможцю Всеукраїнського конкурсу науково-пошукових робіт школярів „Голодомор 1932-1933 років. Україна пам’ятає”; Подяку голови обласної державної адміністрації - Божку Віталію Миколайовичу – журналісту, автору ряду статей та поезій, присвячених темі Голодомору 1932-1933 років в Україні, за донесення до суспільства правди про геноцид художніми засобами.

У засіданні розширеної наради взяли участь заступники голови райдержадміністрації, керівник апарату, керівники управлінь та відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб, селищний, сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
  • Про стан виконання розрахунків по орендній платі за використання земельних часток (паїв) сільгосппідприємствами.
  • Про хід виконання програми зайнятості на 2008-2009 роки.
  • Про стан роботи з кадрами в органах виконавчої влади району.
  • Про підготовку територіальних громад, підприємств, установ та організацій до комплексної перевірки району в 2009 році щодо реалізації заходів державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, готовності органів управління та сил до дій за призначенням та проведення командно-штабного навчання.

    Після закінчення розширеної наради відбувся семінар-нарада з селищним та сільськими головами (спільно з виконавчим апаратом районної ради).

    ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
  • Про виконання бюджету 2008 року.
  • Про діяльність районних програм «Хліб» та розвитку малого підприємництва у 2009 році.
  • Про роз’яснення норм земельного законодавства.
  • Про організацію виконання у 2009 році розпорядження голови облдержадміністрації від 25 червня 2008 року №225 «Про стан виконання Указу Президента України від 1 червня 2005 року №900/2005 «Про першочергові заходи щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями».
  • Про взаємодію керівників територіальних громад з працівниками органів внутрішніх справ щодо боротьби з незаконним обігом алкогольних напоїв.
  • Про заходи щодо виконання районної Програми протидії захворюванню на туберкульоз.

    У ході наради виступили: М.П.Ющенко – заступник голови райдержадміністрації з фінансово-економічних та соціальних питань; О.І.Пилипець – начальник відділу Держкомзему в Корюківському районі; С.Л.Милейко – заступник начальника РВ УМВС України; В.Л.Шумський – головний санітарний лікар Корюківської санітарно-епідеміологічної станції.

    Підсумки засідання підвів в.о.голови райдержадміністрації В.І.Чернуха.

  • вапр
    ууц
    цуе
    еку
    паврва