back

Участь корюківчанок у фіналі ХІ обласного конкурсу «Жінка року - 2008»

14 грудня 2008

13 грудня 2008 року дві чарівні корюківчанки-лауреатки районного конкурсу «Жінка Корюківщини - 2008» Кун Алла Іванівна та Литвиненко Тетяна Володимирівна стали учасницями і лауреатками фіналу ХІ обласного конкурсу «Жінка року - 2008», який відбувся в місті Чернігові, у приміщенні ресторану готелю "Градецький".

Учасниць конкурсу супроводжувала начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Я.М.Павленко.

Святкове дійство відбулося за сприяння управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації (начальник - Б.Ф.Атрощенко), з метою впровадження гендерної рівності у суспільстві, підтримки материнства і зміцнення сім’ї, зростання активності та підтримки діяльності жінок у всіх сферах суспільного життя.


Лауреатки ХІ обласного конкурсу «Жінка року - 2008»


Кун Алла Іванівна - заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних та політико-правових питань - переможець у номінації «І розум, і знання - тобі, моя державо».

Життєве кредо Алли Іванівни: "Працювати треба так, щоб у кожного корюківчанина на столі був смачний корюківський хліб, відчуття необхідності своєму району, а для душі був високоякісний культурний відпочинок". Саме під таким гаслом під керівництвом Алли Іванівни працює вся гуманітарна сфера району.

За безпосередньої участі Алли Іванівни в районі створені три прийомні сім’ї, відкритий дитячий садочок у селі Прибинь, придбано та облаштовано два будинки для багатодітних родин, видано 6 книжок місцевих авторів (співавтором однієї з них - "Корюківка - моя і наша" є сама Алла Іванівна).

З її ініціативи та за безпосередньої підтримки в районі започатковано проведення ряду масових заходів, а саме: Дня міста, Міжнародного фестивалю КВК "Корюківська гуморина", Міжнародного фестивалю сучасної пісні "Осінній зорепад", Різдвяних зустрічей, відзначення батьків обдарованих дітей, вітання 90- та 100-річних ювілярів.

Найголовніша риса Кун Алли Іванівни - уміння перетворювати емоції у реальні великі справи, працювати так, щоб жодна людина не залишилася на самоті зі своїми проблемами.



Литвиненко Тетяна Володимирівна - учитель історії та правознавства Корюківської гімназії - переможець у номінації «Сіячі доброго, мудрого, вічного».

У Тетяни Володимирівни за 30 років натхненної праці на педагогічній ниві чимало здобутків: носить педагогічне звання "учитель-методист", неодноразовий переможець та призер районного і обласного конкурсів педагогічної майстерності; учні Тетяни Володимирівни - постійні призери та переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії та правознавства.

А 2008 рік став для Тетяни Володимирівни особливо плідним: її учениця Римар Вікторія стала переможцем Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук з правознавства, а учень Лопачук Сергій - переможцем Всеукраїнського конкурсу науково-пошукових робіт "Голодомор 1932-1933 років. Україна пам’ятає".

Тетяна Володимирівна Литвиненко - лауреат цьогорічної Премії імені Софії Русової.

Життєве кредо лауреатки:
"Допоки ще буде добро на землі, і я його зможу творити -
Навіщо подяки, великі й малі ? Я просто роблю це, щоб жити".


Вітаємо цьогорічних переможців конкурсу «Жінка Корюківщини - 2008» та фіналісток ХІ обласного конкурсу «Жінка року - 2008» Кун Аллу Іванівну та Литвиненко Тетяну Володимирівну, бажаємо їм нових перемог, нових творчих злетів!!!


ФОТОРЕПОРТАЖ


вапр
ууц
цуе
еку
паврва