back

«Нумо, хлопці!»

10 грудня 2008

9 грудня 2008 року до Дня Збройних сил України відбулася військово-патріотична програма «Нумо, хлопці!», організаторами якої виступили відділ у справах сім’ї, молоді і спорту райдержадміністрації, відділ освіти райдержадміністрації, районний військовий комісаріат; за сприяння Корюківської козацької Січі.

У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних та політико-правових питань А.І.Кун, військовий комісар Корюківського району підполковник О.О.Саповський, психолог військової частини А-0870 капітан Р.П.Атрощенко, директор Корюківського районного спортивно-технічного клубу «ТСО України» Л.П.Субота.

В ході програми старшокласники корюківських шкіл мали змогу поспілкуватися з військовими, дізнатися про особливості проходження контрактної служби. Також відбулося змагання між командами юнаків міських шкіл зі знань та навичок, отриманих ними під час вивчення предмету «Захист вітчизни».

В результаті змагань місця розподілилися наступним чином:

І місце – Корюківська гімназія

ІІ місце – Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4

ІІІ місце – Корюківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1

Учасники змагань нагороджені грамотами та цінними подарунками.

Родзинкою програми стали виступи першокласників Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 та вокальних колективів «Ритм» і «Черевички» під керівництвом Л.О.Мартинової.

Мета проведення даного заходу – виховання патріотизму у школярів та заохочення юнаків до служби в армії та захисту Вітчизни.

Кількість учасників заходу – 150 чоловік.

ФОТОРЕПОРТАЖ

вапр
ууц
цуе
еку
паврва