back

До Міжнародного дня інвалідів

03 грудня 2008

3 грудня 2008 року до Міжнародного дня інвалідів на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбувся районний захід за участю дітей-інвалідів – «Від сердець до сердець», організаторами якого виступили районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді та районний центр дитячої та юнацької творчості.

Для дітей був проведений святковий концерт і конкурси, а також вручені подарунки.

На заході була присутня А.І.Кун – заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних та політико-правових питань.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Цього ж дня (3 грудня 2008 року) територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян організував зустріч ветеранів-інвалідів, приурочену до Міжнародного дня інвалідів.

З вітальним словом до ветеранів звернулися організатори і гості заходу – начальник територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян – Т.С.Штикова, в.о. начальника управління праці та соціального захисту населення – М.І.Дихнич та заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних та політико-правових питань – А.І.Кун. Для ветеранів був організований концерт за участю дітей – вихованців дитячого садка № 4 «Веселка» та святковий обід.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва