back

Шановні працівники державної служби !

23 червня 2013


Щиро вітаємо вас з вашим професійним святом, яке засвідчує високу оцінку внеску працівників органів виконавчої влади в управління економічними, соціальними і суспільними процесами в районі та в країні вцілому.

На вас покладається велика відповідальність у виконанні завдань та функцій держави. Адже саме від вашого професіоналізму, компетентності, відданості справі та сумління значною мірою залежать темпи та якість соціально-економічних перетворень.

Переконані, що досягти успіху на шляху державотворення ми можемо лише об’єднавши зусилля працівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в єдиному прагненні вірно і чесно служити народу України.

Міцного здоров’я, творчого натхнення у вашій нелегкій та відповідальній роботі, плідних та реальних здобутків, високої професійної майстерності.

Нехай з вами завжди буде мудрість, витримка і сила духу, які допоможуть зробити все можливе для розвитку рідного краю, а значить — для створення економічно сильної, соціально заможної та духовно багатої України.


Голова районної ради М.І. Баклажко
Голова райдержадміністрації О.В. Довгаль
вапр
ууц
цуе
еку
паврва