back

Заступник голови райдержадміністрації привітав дільничних інспекторів з професійним святом

18 червня 2013


18 червня заступник голови райдержадміністрації Іван Бузак та секретар міської ради Леонід Малиш привітали дільничних інспекторів РВ УМВС з професійним святом.

Це свято і молоде і старе одночасно. У 1923 році, 18 червня, Народним комісаром внутрішніх справ міліції УРСР був підписаний наказ «Про затвердження Інструкції для районних спостерігачів міських відділів». Ця дата стала днем народження служби ДІМ. Але тільки в 2004 році свято було затверджено офіційно.

«Ви завжди стоїте на стражі порядку, захищаєте здоров’я та життя громадян, охороняєте їхній спокій. Саме тому переоцінити вашу працю дуже важко», — зазначив у зверненні до присутніх Іван Бузак.

За зразкове виконання службових обов’язків та досягнення високих показників у боротьбі із злочинністю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята Дня дільничного інспектора міліції він вручив Почесну грамоту районної державної адміністрації Турасу Валентину – дільничному інспектору міліції сектору дільничних інспекторів міліції Корюківського районного відділу УМВС України в Чернігівській області.

Почесною грамотою районної ради нагороджено Олійника Анатолія — старшого лейтенанта міліції, дільничного інспектора міліції сектору дільничних інспекторів міліції Корюківського районного відділу УМВС України в Чернігівській області.

Почесними грамотами міської ради також було нагороджено кращих дільничних інспекторів районного відділу міліції.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва