back

Популяризація здорового способу життя та розвиток спорту – одне з пріоритетних завдань держави

18 червня 2013


«Спорт — це найкращий спосіб популяризації здорового способу життя» — зазначає Президент України Віктор Янукович. Саме тому облаштуванню існуючих спортивних майданчиків, побудові нових, підготовці до проведення Євробаскету-2015 приділяється особлива увага. Саме в літній період проходить більшість спортивних змагань, працюють пришкільні та оздоровчі табори, де дітей також долучають до занять фізичною культурою і спортом.

Спортивним духом змагань вже традиційно перейнялись цього року і державні службовці.

15 червня команда державних службовців на чолі з заступником голови райдержадміністрації Іваном Бузаком взяла участь у Спартакіаді державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування, що проводилася в рамках Олімпійського дня в м.Чернігові.

Достойну фізичну підготовку учасники команди Корюківського району продемонстрували у всіх видах змагань, що в загальному заліку принесло команді 6 місце серед 25 команд державних службовців з усієї області.

Доволі запеклою була боротьба за першість у змаганнях з шахів серед жінок. І все ж перевагу здобула Лариса Воскобой з Корюківської команди, яка представлятиме область у Всеукраїнському етапі Спартакіади.

Почесне друге місце зайняла наша команда у змаганнях з перетягування канату.




Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва