back

Керівники району привітали медичних працівників з професійним святом

17 червня 2013


14 червня з нагоди Дня медичного працівника в районному будинку культури відбулись урочисті заходи.

Присутні на святі заступник голови райдержадміністрації Іван Бузак, голова районної ради Михайло Баклажко та заступник голови районної ради Володимир Мартинович привітали працівників галузі охорони здоров’я з професійним святом, побажали оптимізму, наснаги, міцного здоров’я та нових здобутків у нелегкій, але такій необхідній справі.

«Сьогодні в Україні розпочата медична реформа, спрямована на побудову єдиного медичного простору. За словами Президента України всі учасники цієї реформи добре розуміють, що необхідно побудувати єдиний медичний простір, у якому б злагоджено працювали всі рівні медичної допомоги.

Віктор Янукович підкреслив, що українська медицина проходить непростий шлях реформування, але влада разом з людьми будемо йти цим шляхом з метою покращення системи надання медичних послуг», — зазначив у своєму зверненні до лікарів Іван Бузак.

За досягнуті успіхи в медичному обслуговуванні населення та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника кращих працівників галузі було нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Зі словами привітань та подяки за наполегливу працю до присутніх зі сцени звернулись: головний лікар Корюківської центральної районної лікарні Геннадій Здор та голова профспілки працівників Корюківської центральної районної лікарні Михайло Стецко. З нагоди свята працівникам медичних установ району вони вручили почесні нагороди.

Окремі слова подяки прозвучали для ветеранів праці, тих, хто віддав відповідальній справі збереження здоров’я громадян все своє життя. На знак вдячності за віддачу справі та врятовані життя, ветеранам медичної галузі було вручено квіти.

Для працівників медичної галузі району було проведено концертну програму за участю творчих колективів районного будинку культури та окремих виконавців сільської місцевості.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва