back

Питання запобігання та протидії проявам корупції розглянуто в рамках семінару

17 червня 2013


14 червня в райдержадміністрації Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено тематичний короткотерміновий семінар-тренінг «Забезпечення ефективності запобігання та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування».

На семінар було запрошено державних службовців органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування району, а також керівників та працівників установ та організацій.

З програмою проведення семінару присутніх ознайомив заступник голови райдержадміністрації Іван Бузак. На семінарі були розглянуті питання світового досвіду у сфері боротьби з корупцією та сучасного антикорупційного законодавства України, з якими ознайомив присутніх заступник начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Сергій Меженний. Про особливості відповідальності за вчинення корупційних правопорушень та про систему корупційних правопорушень в Україні в цілому доповіла начальник юридичного відділу апарату облдержадміністрації, магістр державного управління Наталія Мужикова.

Заступник директора Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації Петро Підгайний підвів підсумки заняття.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва