back

Пришкільні табори розпочали роботу

11 червня 2013


Літо асоціюється у школярів з теплим сонечком, добрим настроєм та тривалими, літніми канікулами. На початку червня молодші школярі перебувають в пришкільних оздоровчих таборах району і дуже важливо, щоб відпочинок був не лише приємним, але й корисним та змістовним.

Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко зазначав: «Літній відпочинок та оздоровлення дітей у 2013 році має пройти організовано та охопити максимальну кількість дітей. Ми повинні створити такі умови, щоб кожна дитина мала можливість зміцнити здоров'я, загартувалась, набралась сил до нового навчального року». Тому питання оздоровлення дітей в районі як завжди є одним з пріоритетних.

З 03 червня 2013 року розпочали роботу пришкільні табори, які працюватимуть до 20 червня. Дітям, які відвідують ці табори, організовуються екскурсії, проводяться цікаві пізнавальні заняття. До цієї роботи активно долучились спеціалісти та фахівці із соціальної роботи Корюківського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, які запланували профілактичні заходи та ігротеки для учнів.

За першу неділю роботи проведено тренінг «Основи здорового способу життя» в пришкільному таборі с.Олександрівка та с.Забарівка, лекцію «Особливості дитячого оздоровлення» в пришкільному таборі смт. Холми. Організовано вікторину «Найрозумніший» в пришкільному таборі с.Наумівка, ігротеки в пришкільних таборах с.Перелюба, с.Шишківки, с.Козилівки, с.Б.Слободи. Фахівцем із соціальної роботи с.Прибинь було організовано екскурсії до Корюківського історичного музею та до районної бібліотеки на виставку ляльок-мотанок.

Спеціалістами центру заплановано проведення тематичних ігротек, відеолекторіїв щодо здорового способу життя та профілактики сімейного насильства в пришкільних таборах міста.

Тож сподіваємося, що діти зможуть змістовно відпочити, отримати корисну інформацію щодо безпечної поведінки та з новими силами приступити до навчального року!



За повідомленням Корюківського РЦСССДМ

вапр
ууц
цуе
еку
паврва