back

Працівники державних установ, органів місцевого самоврядування та державні службовці змагались за першість у районі

10 червня 2013


9 червня на території Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 було проведено чергову районну літню Спартакіаду працівників державних установ, органів місцевого самоврядування та державних службовців.

Змагання було розпочато урочисто, шикуванням команд на подвір’ї школи, привітаннями з початком Спартакіади голови районної ради Михайла Баклажка та заступника голови райдержадміністрації Івана Бузака.

У змаганнях з 6 видів спорту взяли участь 4 команди: Корюківської райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, Корюківського РВ УМВС та команда МНС.

Сили команд у різних видах спорту були різними, про що говорять зайняті учасниками команд місця: уже вкотре безумовним переможцем з настільного тенісу серед жінок стала учасниця команди державних службовців Стельмах Ірина, а кращим тенісистом серед чоловіків став учасник команди від МНСХлюренко Олександр.

Першість з шахів серед жінок виборола учасниця команди державних службовців Воскобой Лариса, а у змаганні з шашок серед жінок перше місце виборола представниця РВ УМВС Лавриненко Анастасія.

У змаганнях з волейболу кращими стали МНСівці, а здібності до гри у міні-футбол найкраще проявили працівники правоохоронних органів.

Та все ж найзапеклішою стала боротьба команд у перетягуванні канату. Найсильнішими тут виявились працівники МНС.

У загальному підсумку перше місце у районній літній Спартакіаді зайняла команда РВ УМВС, друге місце — команда МНС, третє місце виборола команда державних службовців, четверте — команда органів місцевого самоврядування.

Усі команди були нагороджені грошовими винагородами, а командам, що зайняли призові місця, вручені також Дипломи Корюківської райдержадміністрації та районної ради і кубки за перемогу. Учасники команд, які приймали участь у змаганнях з шахів, шашок, настільного тенісу і зайняли ІІ і ІІІ місця, також нагороджені Дипломами. За виборені І місця у цих змаганнях учасникам команд вручені також грошові винагороди.

Вболівали та приймали активну участь у змаганнях заступники голови райдержадміністрації, голова районної ради, голови територіальних громад, начальники РВ УМВС та МНС.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва