back

Нарада з керівниками територіальних громад

14 жовтня 2008

14 жовтня 2008 року відбувся семінар-нарада з керівниками територіальних громад. Провів нараду в.о.голови районної державної адміністрації В.І.Чернуха.
На нараду були запрошені керівники територіальних громад, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

    Порядок денний:


  1. Земельні питання.
  2. Про виконання бюджету за 9 місяців 2008 року.
  3. Про хід підготовки Програми соціально-економічного розвитку та бюджету району на 2009 рік.
  4. Про стан виконання районної „Програми забезпечення пожежної безпеки на території Корюківського району на 2008-2010 роки” та перспективи її діяльності у наступному 2009 бюджетному році.
  5. Про хід виконання районної Програми „Хліб” та програми розвитку малого підприємництва, якими передбачено відшкодування збитків на транспортні послуги по доставці хліба, хлібобулочних виробів та товарів першої необхідності, а також побутових послуг у віддалені та малочисельні села.
  6. Про підготовку на засідання розширеної наради райдержадміністрації питання „Про комплексний розвиток сільських територій, проведення суцільної паспортизації сільських населених пунктів, соціальних стандартів розбудови сільських територій у плані виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1158 „Про затвердження державної цільової програми розвитку українського села на період до 2015 року” та колегії головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації за участю управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури Чернігівської облдержадміністрації від 18.09.2008 року.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва