back

Візит заступниці голови Чернігівської ОДА Жанни Шерстюк в Корюківку

09 вересня 2021

 

   Сьогодні у Корюківці з візитом перебувала заступниця голови Чернігівської ОДА Жанна Шерстюк.

  Метою її зустрічі з представниками громад району було вивчення стану проходження вакцинації, особливо серед працівників закладів освіти та готовність зустріти чергову хвилю пандемії COVID -19.

  Очільники громад, керівники освітянської галузі знайомили зі станом організації процесу вакцинації, доступності всіх верств населення до щеплення.

  «Потрібно підходити з розумінням до людей, до їх проблем. Необхідно знаходити спільну мову з кожним, а також мотивацію та переконливі факти, аби довести важливість вакцинування. Наступна хвиля пандемії буде хвилею невакцинованих людей, але, на превеликий жаль, це вже буде запізніла статистика» - наголосила у зверненні до представників громад Жанні Шерстюк.

  У ході діалогу всі присутні дійшли висновку, що проблеми, пов’язані з недостатньо високими темпами щеплення, у всіх однакові – хибні уявлення та твердження мешканців громад, неперевірена інформація, яку беруть з сумнівних джерел в інтернет-мережі, а також непідтверджені чутки та плітки.

  «Необхідно приділити ще більше уваги просвітницький роботі та роз’ясненню, що невакциновані особи наражають на небезпеку оточуючих, а освітяни, наприклад, - дітей» - зауважила в.о.голови Корюківської РДА Анжела Ющенко.

  Голова районної ради Віктор Чернуха, користуючись нагодою присутності керівників громад району, просив звернути увагу на готовність медичних закладів до можливої нової хвилі пандемії аби дати їй достойну відсіч.

  У ході візиту  Жанна Шерстюк разом з Анжелою Ющенко та Віктором Чернухою оглянули  приймально – діагностичне відділення КНП «Корюківська ЦРЛ», у якому продовжується капітальний ремонт.

  Генеральний директор КНП "Корюківська центральна районна лікарня" Корюківської міської ради Сергій Пивовар ознайомив з  новим медичним  обладнанням (на даний час установлюють мамограф), поділився досвідом закладу у боротьбі з COVID-19 і зауважив, що лікарня готова до нової хвилі пандемії.

 

 

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва