back

Практичне застосування податкового законодавства для платників податків, що перебувають на обліку у Корюківській МДПІ

29 січня 2013


29 січня у залі засідань райдержадміністрації відбувся семінар за участі фахівців ДПС у Чернігівській області та представників філії ДП «Сервісно-видавничий центр ДПС України» у Чернігівській області з питань практичного застосування податкового законодавства для платників податків, що перебувають на обліку у Корюківській МДПІ.

Відкрив семінар начальник Корюківської МДПІ С.В.Привала.

Начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПС у області С.М.Волкова висвітлила актуальні питання застосування спрощеної системи оподаткування для фізичних осіб-підприємців в контексті змін, внесених до Податкового кодексу України, та узагальнюючих податкових консультацій ДПС України.

Про актуальні питання оподаткування та адміністрування основних податків в контексті Податкового кодексу України та узагальнюючих податкових консультацій ДПС України доповіла Начальник управління оподаткування юридичних осіб ДПС у області І.С.Білазерська.

Завідувач сектору контролю за проведенням розрахункових операцій ДПС у області І.І. Єсипенко розповів учасникам семінару про порядок застосування РРО.

Про ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами доповів заступник начальника управління – начальник відділу ліцензування та контролю за обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів А.М.Желізний.

Директором філії ДП «Інформаційно-видавничий центр ДПС України» у Чернігівській області Н.М.Жабинець було презентовано офіційне видання ДПС України журналу «Вісник податкової служби України» у новому форматі.

По закінченню семінару відбулось індивідуальне консультування та відповіді на запитання учасників.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва