back

Підтримка сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах

25 січня 2013


Діти — це майбутнє нації. Тому особливо важливою є турбота про формування у дитини почуття вдячності, любові, впевненості. А для дітей, що виховуються в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, де особливо не вистачає тепла та турботи, це стає особливо актуальним.

Корюківський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завжди підтримує благодійні проекти та співпрацює з тими, хто має бажання допомогти іншим. Бути благодійником та робити корисні справи – це важка, клопітка, але, водночас, приємна робота. Представники громадського об’єднання «Корюківська Козача Січ» звернулися до центру соціальних служб з пропозицією подарувати дітям з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах частинку свого тепла та приємну солодку мить.

22 січня козаки разом із спеціалістами центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали до родин, що перебувають у складних життєвих обставинах та роздали пакунки солодощів дітям цих сімей. Своїм вчинком вони запалили у дитячих очах вогник вдячності. Діти у відповідь подарували свої усмішки.

Діти завжди вдячні тим, хто душею переймається їхніми проблемами, вислуховує і готовий прийти на допомогу.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва