back

До дня Соборності та Свободи України

16 січня 2013


22 січня 2013 року відзначатиметься День Соборності та Свободи України.

Чернігівською облдержадміністрацією розроблено обласний план заходів щодо підготовки та відзначення цієї пам’ятної дати, яким передбачено проведення низки заходів.

Так, 22 січня 2013 року пропонується провести обласний тематичний захід в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм (початок о 16:00 год.). Цього ж дня у Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій заплановано проведення тематичної зустрічі за участю представників громадських організацій та Українського інституту національної пам’яті з нагоди Дня Соборності та Свободи України (початок о 9:30 год.).

Протягом січня 2013 року в загальноосвітніх та інших навчальних закладах області буде організовано проведення тематичних уроків, лекцій, бесід та інших заходів, присвячених історичному значенню Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.

Також передбачено організацію та проведення виставки бібліотечних матеріалів до Дня Соборності та Свободи України у Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М. М .Коцюбинського. Експонати даної виставки можна буде переглянути з 20 по 30 січня цього року. Крім цього, протягом січня в Чернігівському обласному історичному музеї ім. В. В. Тарновського пройдуть тематичні екскурсії «До Дня української Соборності».

У засобах масової інформації будуть розміщені статі, тематичні публікації, репортажі, присвячені Дню Соборності та Свободи України.



Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва