back

Відбулось друге засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування оновленого складу Громадської ради при Корюківській райдержадміністрації

11 січня 2013


10 січня відбулось ІІ засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування оновленого складу Громадської ради при Корюківській райдержадміністрації.

Про зареєстровані, діючі протягом останніх двох років громадські організації району та міста, згідно даних районного відділу статистики та управління юстиції, доповів голова ініціативної групи Савченко А.І. Членами групи було сформовано список організацій, яким особисто буде направлено листи з пропозицією взяти участь в установчих зборах. (Попередньо оголошення про проведення установчих зборів було опубліковано в районній газеті «Маяк» у №1 від 05 січня 2013 року та на офіційному веб-сайті райдержадміністрації).

На засіданні також було уточнено дату, місце та час проведення установчих зборів для формування складу Громадської ради при Корюківській райдержадміністрації. Збори будуть проведені 07 лютого 2013 року о 14.00 в малому залі засідань райдержадміністрації.

Згідно плану роботи, на ІІ засіданні членами ініціативної групи було розглянуто та затверджено проект порядку денного установчих зборів по обранню складу громадської ради при Корюківській райдержадміністрації. Також було обговорено та затверджено проекту Регламенту проведення установчих зборів по обранню складу громадської ради при Корюківській райдержадміністрації на 2013—2014 рр.

Підсумки засідання підвів голова ініціативної групи А.І.Савченко.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва