back

На центральній площі міста проводжали старий рік та зустрічали рік Новий

02 січня 2013


Напевно, Новий рік — одне з найулюбленіших свят для дорослих та дітей. Ще б пак, адже це — гарна ялинка з новорічними прикрасами, гірлянди, що миготять різнокольоровими вогнями, запах шоколадних цукерок та мандаринів, а за вікном — засніжені дерева, атмосфера казки й очікування дива.

31 грудня 2012 року працівники Корюківського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді привітали жителів міста та гостей з новорічними та різдвяними святами, а волонтери клубу «Зірка надії» підготували та провели для дітей на центральній площі міста святкову новорічну ігротеку. Ігри, конкурси, розваги все для діточок, які прийшли з батьками на святкову новорічну програму. Солодкі призи для малечі надала Корюківська міська рада.

З привітаннями з наступаючими святами до жителів міста звернулися заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак та міський голова І.В.Матюха.

Колективом районного будинку культури було підготовлено концертно-розважальну програму та солодкі подарунки для найменших жителів міста, які розповідали казковому Діду Морозу вірші.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва