back

Районний бюджет на 2013 рік прийнято

28 грудня 2012


27 грудня відбулася остання цього року, сімнадцята сесія районної ради шостого скликання. Передували ж їй засідання президії та постійних комісій, на яких депутати детально розглянули питання порядку денного сесії.

На засідання вносилось чотири бюджетні питання:

«Про внесення змін до рішення районної ради від 06 січня 2012 року

«Про звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2012 року»;

«Про районний бюджет на 2013 рік».

По всіх питаннях порядку денного доповідала начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Єременко.

Завдяки дуже виваженому розгляду та обговоренню трьох проектів рішень на спільних засіданнях постійних комісій, на сесії депутати без обговорення і одноголосно прийняли перші три питання порядку денного.

З проектом районного бюджету депутатів ознайомила начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Єременко.

Вона, зокрема, зазначила, що доходна частина районного бюджету на 2013 рік розроблена на основі реформованого податкового законодавства, відповідно до норм чинного Податкового і Бюджетного кодексів України, Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» та інших законодавчих актів. Враховано динаміку надходжень податків, зборів та обов’язкових платежів у минулі роки.

Після обговорення проекту бюджету депутати затвердили головний фінансовий документ Корюківського району на наступний 2013 рік.

На завершення сесії голова районної ради Михайло Баклажко подякував депутатам за плідну роботу, поздоровив з наступаючими новорічними та Різдвяними святами і побажав їм сімейного щастя, міцного здоров’я, тепла, затишку і всіляких успіхів.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва