back

Вітаємо переможців районного конкурсу «Людина року - 2012»

12 грудня 2012


Протягом листопада 2012 року в районі проводився традиційний районний конкурс «Людина року - 2012». Його метою є виявлення видатних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти району, забезпечення гендерної рівності в громаді району, нагородження жінок та чоловіків за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній та громадсько-політичній діяльності.

11 грудня 2012 року відбулося засідання жюрі конкурсу, на якому були визначені лауреати цьогорічного конкурсу. Слід зазначити, що цього року серед 10 лауреатів лише двоє чоловіків і аж вісім жінок. Це свідчить про значний внесок жіноцтва у загальну скарбницю здобутків району.


Отож, вітаємо лауреатів районного конкурсу «Людина року - 2012»!

1. Самойленка Віктора Івановича, директора приватного сільськогосподарського підприємства ПСП «Червоний маяк», переможця у номінації «Земле моя, моя ти доле».

2. Мурая Віктора Петровича, директора з виробництва шпалер ПАТ "Слов’янські шпалери - КФТП".

3. Чеботарь Валентину Олександрівну, директора ДП «Магнолія» та ПП „Світанок”, переможницю у номінації «Бізнес - леді».

4. Коморну Ніну Василівну, директора Холминського БТДЮ, переможницю у номінації «Ті, що запалюють зірки».

5. Толкачову Оксану Олексіївну, наукового співробітника Корюківського історичного музею, переможницю у номінації «Берегиня людської пам’яті».

6. Осадчу Любов Василівну, лікаря загальної практики сімейної медицини Холминської районної лікарні, переможницю у номінації «Могутніші за ангелів»

7. Зайву Валентину Миколаївну, кухаря ПП «Хутір Слов’янський», переможницю у номінації «Майстриня кулінарних шедеврів».

8. Мотчану Олену Миколаївну, майстра-кондитера IV розряду кондитерського цеху райспоживспілки, переможницю у номінації «Чарівниця солодкої казки».

9. Тихоновську Вікторію Михайлівну, активістку молодіжного руху, переможницю у номінації «Молодіжний лідер».

10. Онищука Володимира Леонідовича, голову Корюківської міської молодіжної громадської організації «Альтернатива», переможця у номінації «Активна громадська діяльність».


Запрошуємо всіх жителів району на святковий захід з нагоди вшанування лауреатів районного конкурсу «Людина року – 2012», який відбудеться 21 грудня 2012 року о 15.00 год. в районному будинку культури.

А також доводимо до відома, що за рішенням жюрі конкурсу представляти жіноцтво району на обласному фестивалі-конкурсі «Жінка року - 2012», який відбудеться 20 грудня 2012 року, буде відома всім підприємниця, досвідчена керівниця та чарівна жінка Чеботарь Валентина Олександрівна.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва