back

Кращі друзі «Олімпійського лелеченя» знову гімназисти

10 грудня 2012


Протягом листопада в загальноосвітніх закладах Корюківського району проходив внутрішкільний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу для дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя». Слід зазначити, що вперше завітало олімпійске лелеченя на Корюківщину в минулому році. Програма заходу так сподобалася дітям, що в цьому році в шкільних етапах заходу взяли участь вже 15 команд, що на 5 команд більше, ніж у минулому році. А це аж 180 учнів 5-6 класів!

Кращі п’ять команд – переможці внутрішкільних етапів взяли участь у районному етапі заходу, який відбувся 6 грудня 2012 року в приміщенні спортивного залу Корюківської гімназії. Захід був організований відділами освіти, у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та районною радою ВФСТ «Колос» за підтримки Чернігівського обласного осередку НОК та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Команди юних олімпійців змагалися в п’яти видах програми. Кожна команда показала себе з якнайкращого боку, про що свідчить те, що всі команди приміряли на себе майку лідера, хоча б в одному з видів.

Так команда «Друзі спорту» Холминської ЗОШ І-ІІІ ст., яка в загальному підсумку розділила IV місце з командою «Лелеченята» Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 була кращою у зустрічній естафеті та показала другий високий результат у олімпійській вікторині. Її візаві «Лелеченята» перемогли у конкурсі малюнка та були третіми у рухливій грі.

А команда Сядринської ЗОШ І-ІІІ ст. «Смайл» довела, що стабільність – запорука успіху. Вони були другими у презентації команди, третіми у конкурсі малюнка, зустрічній естафеті та вікотрині. Я к результат – ІІІ призове місце у підсумку.

Команда Корюківської ЗОШ І-ІІІ ст №1 «Оптимісти» була кращою у рухливій грі та вікторині, а також третьою у презентації команди і як наслідок ІІ місце у загальному підсумку.

Переможцем змагання стала команда Корюківської гімназії «Корюківські олімпійці», яка перемогла у презентації та була другою аж у трьох видах! Доречно згадати, що минулого року саме гімназисти перемогли у районному етапі та були беззаперечними лідерами у презентації команди представляючи район на обласному етапі. Цього року гімназисти теж вибороли почесне право відстоювати честь району.

Команда-переможець, призери та учасники заходу отримали в нагороду від організаторів заходу кубок, медалі, дипломи, сувенірну атрибутику та спортивний інвентар.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва