back

Відбувся районний семінар вчителів історії

03 грудня 2012

30 листопада на базі Рибинської ЗОШ І-ІІІ ст.. відбувся районний семінар вчителів історії з проблеми «Використання краєзнавчих матеріалів на уроках історії».

«До проблеми використання краєзнавчих матеріалів у навчально-виховному процесі у різні часи звертались видатні педагоги О. Духновивич, Б.Грінченко, К.Ушинський, С.Русова, Т.Ващенко, А.Макаренко» - такими словами розпочала семінар методист рай методкабінету відділу освіти Кириченко А.А.

У ході семінару своїм досвідом поділилися вчителі історії Козилівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Шишкун В.М. та Сахутівської ЗОШ І-ІІ ст.. Балюта В.І. Педагоги відвідали урок історії у 5 класі під керівництвом вчителя Трейтяка М.М., де були використані інноваційні форми і методи роботи з дітьми. Екскурсоводи з числа учнів 5 класу у шкільній музейній краєзнавчій кімнаті змістовно розповіли про цікаві історичні факти та події , які відбувалися на території села Рибинськ. Семінар завершився засіданням круглого столу з проблеми «Вплив вивчення історії рідного краю на зацікавленість учнів у навчанні».

вапр
ууц
цуе
еку
паврва