back

Сесія скликана позачергово

29 листопада 2012

Сьогодні, 29 листопада 2012 року, в залі засідань Корюківської районної ради відбулась п’ятнадцята сесія районної ради шостого скликання.

Першим і головним в порядку денному сесії було питання «Про внесення змін до рішення десятої сесії шостого скликання районної ради від 06 січня 2012 року «Про районний бюджет на 2012 рік».

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Єременко надала роз’яснення депутатам, щодо нагальності вирішення питання внесення змін до районного бюджету, який затверджено десятою сесією районної ради 06 січня 2012 року, у зв’язку з складною ситуацією, що склалася в бюджеті по закінченні бюджетного року та з метою забезпечення асигнуваннями на заробітну плату працівникам бюджетних установ.

Другим питанням депутати розглянули питання «Про затвердження технічних документацій по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок». З інформацією щодо затвердження грошової нормативної оцінки земель виступив голова постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та екології Григорій Чорний.

Депутати одноголосно прийняли відповідні рішення.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва