back

Працівників соціальної сфери району привітали з професійним святом

02 листопада 2012

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 року № 374/99 відзначається День працівника соціальної сфери.

Відзначення на державному рівні цього свята є важливим показником визнання благородної справи, яку щодня роблять соціальні працівники.

Успішне функціонування системи соціального захисту та соціального забезпечення населення країни, захисту прав людини у сфері зайнятості, оплати праці, отримання пільг та компенсацій, — залежить від злагодженої роботи соціальних служб та їх працівників.

Сьогодні голова райдержадміністрації О.В.Довгаль та заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак привітали працівників соціальної сфери району з їхнім професійним святом. О.Довгаль зазначив, що робота, яку виконують люди даної професії – доволі специфічна, потребує витримки та терпіння. Адже соціальним працівникам щодня доводиться спілкуватися з різними категоріями громадян, найчастіше – з людьми похилого віку, а це не завжди просто. Та все ж голова райдержадміністрації зазначив, що соціальна допомога в районі проводиться на достойному рівні. Він подякував працівникам соціальної сфери району за сумлінну працю та побажав їм міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та заслуженої шани за таку благородну справу, як допомога людям.


За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери нагороджено:


Почесною грамотою обласної державної адміністрації:

- Титенко Валентину Олексіївну – начальника відділу виконання бюджету, бухгалтерського обліку та контролю за використанням коштів – головного бухгалтера управління Пенсійного фонду України в Корюківському районі.


Почесною грамотою райдержадміністрації:

- Міщенка Анатолія Михайловича – спеціаліста І категорії фінансового відділу Корюківської міжрайонної виконавчої дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності;

- Милейко Тетяну Анатоліївну – соціального робітника відділення соціальної допомоги вдома Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Корюківської районної державної адміністрації;

- Пінченко Ірину Володимирівну – головного бухгалтера Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Корюківської районної державної адміністрації;

- Тихоновську Олену Миколаївну – заступника директора – начальника відділу надання соціальних послуг Корюківського районного центру зайнятості.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва