back

Ветеранів району привітали зі святом

01 жовтня 2012

За ініціативою ООН 1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні також і День ветерана.

Тож 1 жовтня в м.Корюківка з нагоди свята була організована святкова зустріч керівництва району та міста з ветеранами. Захід був організований за ініціативи Районної ради ветеранів, зокрема, голови ради Н.Г.Шелудько та за сприяння райдержадміністрації і міської ради. Від імені всього району та від імені голови райдержадміністрації привітав присутніх на заході ветеранів праці, війни, учасників бойових дій, дітей війни, голів первинних осередків ветеранської організації заступник голови райдержадміністрації І.І.Бузак. Він подякував усім присутнім за посильний внесок у розбудову держави в цілому та рідного міста в післявоєнні роки, зокрема.

Міський голова І.В.Матюха приєднався до привітань і побажав ветеранам активного довголіття, міцного здоров’я та висловив надію у подальшому зміцненні та становленні соціальної політики держави щодо даної категорії громадян.

Слова вдячності за привітання висловили ветерани війни та праці, а також О.В.Карманова, яка раніше була головою Корюківської районної організації ветеранів.

Для всіх присутніх звучали музичні привітання від члена ради ветеранів, заслуженого працівника культури України О.В.Бакути.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва