back

Глава держави: Закон про вибори народних депутатів має виконуватися неухильно

26 вересня 2012

Президент України Віктор Янукович наголошує на важливості неухильного дотримання норм Закону «Про вибори народних депутатів України» як необхідної передумови проведення в нашій державі чесних і демократичних парламентських виборів. Про це Глава держави сказав під час спілкування з представниками ЗМІ у Нью-Йорку.

«Сподіваюся, що Закон України, який був ухвалений за участю опозиції, буде виконуватись і буде надана об’єктивна оцінка (виборам)», - сказав В.Янукович.

Він водночас констатував: ще до початку виборчої кампанії в Україні лунали упереджені оцінки щодо неї - однак це не повинно завадити спостерігачам об’єктивно оцінити вибори. «Невелика частина спостерігачів буде мати таке упереджене ставлення. Всі інші будуть дивитися і давати реальні оцінки», - сказав Віктор Янукович.

Влада, підкреслив Президент, сьогодні докладає всіх зусиль для забезпечення дотримання чинного виборчого законодавства. Він додав, що за цим також уважно слідкуватимуть правоохоронні органи - як під час кампанії, так і безпосередньо у день виборів. «Для них ніякого значення не буде мати, до якої партії належать кандидати. Оцінка буде даватися всім однакова, по закону», - підкреслив Президент.



Прес-служба Президента України Віктора Януковича

вапр
ууц
цуе
еку
паврва