back

З нагоди Дня визволення Корюківщини

21 вересня 2012

Сьогодні, 21 вересня Корюківщина відзначає 69-у річницю визволення від німецько-фашистських загарбників.

Пам’ять про ті часи навічно живе в серцях людей. Вона – в не зів’ялих квітах біля пам’ятників і обелісків, в безчисленнім потоці людей до Вічного вогню. Саме цього дня всі слова, думки і серця жителів Корюківщини линуть до тих, хто став незборимою стіною на шляху смертельного зла.

З нагоди відзначення цієї дати, у м.Корюківка відбувся мітинг-реквієм «Героям слава!», участь в якому взяли керівники району, ветерани Великої Вітчизняної війни, працівники бюджетних установ та організацій міста.

Голова райдержадміністрації О.В.Довгаль привітав жителів міста з річницею знаної події, та від імені всіх Корюківчан подякував сивочолим ветеранам за нескоримість духу, силу волі та надану можливість відродити місто з попелу і жити під мирним небом прийдешнім поколінням. Олександр Васильович побажав захисникам Вітчизни міцного здоров’я, довголіття та благополуччя.

Хвилиною мовчання учасники мітингу вшанували пам'ять загиблих воїнів і поклали квіти до пам’ятника Жертвам опору фашизму.

Делегацією, на чолі з головою райдержадміністрації О.В.Довгалем, за участі ветеранів Великої Вітчизняної війни, депутатів районної ради, було здійснено об’їзд пам’ятних знаків на території міста і вшановано пам’ять про місцевих героїв, які в тяжкому бою полягли задля миру і спокою рідного краю. До пам’ятників були покладені квіти.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва