back

Круглий стіл з нагоди Дня матері та Дня сім’ї

26 квітня 2012


У травні в Україні визначаються декілька шанованих та відомих свят. Але безперечно, День матері та День сім’ї – свята найбільш зворушливі для кожного серця, тому що кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами. Котра завжди зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде щиро любити свою дитину. Але щасливі діти ростуть тільки в дружній сім’ї! Від степені культури та благополуччя сім’ї залежить культура та майбутнє нації. Тому весь світ та зокрема Україна святкують 13 травня – День матері, та 15 травня – День сім’ї.

Корюківський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 25 квітня 2012 року провів круглий стіл на тему: «Правовий захист прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу» для майбутніх прийомних батьків, 7 створених прийомних родин та батьків - вихователів дитячого будинку сімейного типу. Спеціалісти центру для діалогу з сім’ями щодо правових питань запросили заступника начальника управління пенсійного фонду в Корюківському районі Гончар Нелю Дмитрівну, заступника начальника відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення в Корюківському районі Приходько Валентину Михайлівну, начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Корюківської РДА Ярославу Миколаївну Павленко, спеціаліста служби у справах дітей Корюківської РДА Ольгу Миколаївну Тополь. Компетентні відповіді були дані на питання оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій, соціальних виплат на дітей прийомним батькам та батькам-вихователям , зарахування пенсійного стажу батькам, що створили прийомні сім’ї та дитячий будинок сімейного типу та інше. На закінчення зустрічі працівники центру привітали солодощами всіх учасників круглого столу із святами також фінансово підтримав та надав подарунки прийомним батькам та батькам-вихователям благодійний фонд «Слов’янський».

В усі часи по відношенню держави до сім’ї, можна було судити про саму країну. Щасливий союз родини та держави – необхідний фактор процвітання та добробуту її громадян! Міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу! Дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини.



Корюківський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

вапр
ууц
цуе
еку
паврва