back

Зі святом Великодня!

13 квітня 2012

Напередодні Великодня, 12 та 13 квітня, в районі проведена традиційна благодійна акція «Зі святом Великодня!». Організатором акції став відділ у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Смачний запах пасок рознісся по загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах, повис над сільськими вулицями, наповнюючи жителів Корюківщини піднесеним, урочистим настроєм. В ці передсвяткові дні Великодні дарунки та вітальні листівки від депутатів Корюківської районної ради отримали 290 багатодітних сімей району.

Приємно, що долучився до святкових привітань народний депутат України Ігор Рибаков. Подарунки від його імені отримали крім багатодіних сімей ще й 85 дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування; 94 дітей з обмеженими фізичними можливостями; 29 неблагополучних сімей; 8 сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах; 35 дітей, які перебувають на лікуванні у дитячому відділенні Корюківської ЦРЛ; 25 активістів пошукової роботи по встановленню жертв Корюківської трагедії та 275 одиноких престарілих непрацездатних громадян з смт. Холми та м.Корюківка.

У привітанні та врученні подарунків взяли участь голова райдержадміністрації О.В.Довгаль та заступник голови райдержадміністрації Н.М.Демиденко.

Організатори акції висловлюють щиру вдячність за підтримку у проведенні акції депутатам Корюківської районної ради та керівнику громадської приймальні народного депутата І.О.Рибакова в Корюківському районі К.Я.Пененко.

Щасливих всім Великодніх свят та Божого благословення на всі добрі справи!

вапр
ууц
цуе
еку
паврва