back

Спортивною може бути кожна сім’я!

11 квітня 2012

7 квітня у Чернігові відбувся обласний етап Всеукраїнського змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я». Через сімейні обставини жодна з сімей-призерів районного етапу не змогла взяти участь у обласних змаганнях. Отож Корюківщину на цьому родинному заході достойно представляла наумівська сім’я Левченків Анатолія Федоровича, Юлії Михайлівни та сина Костянтина, які були другими у внутрішкільних змаганнях.

Весела, дружна і водночас азартна атмосфера змагання забезпечила незабутні враження всім учасникам. Серед 9 команд, які брали участь, Левченки посіли 7 місце. Але саме наумівська родина вразила всіх учасників самовідданістю, волею до перемоги та відчуттям команди.

Самі ж Левченки коментують свою участь у змаганнях так: «Ми дуже-дуже хотіли перемогти і вибороти для району призове місце. Але нажаль конкуренти були досить сильні: цілком заслужено перемогла родина відомої в Україні спортсменки, заслуженого майстра спорту Ніни Лемеш. Вона буде представляти Чернігівщину на Всеукраїнському етапі. Нам було безмірно приємно виступати поруч з іменитими спортсменами. Адже програти кращим з кращих зовсім не соромно. Ми вболіватимемо за Лемешів всією родиною!».

вапр
ууц
цуе
еку
паврва