back

Районна влада нагородила переможців танцювального проекту та кращих лижників району

11 квітня 2012

З 30 вересня по 18 лютого 2012 року проходило наймасштабніше шоу в історії Чернігівської області — «Dance Майдан — битва міст Чернігівщини».

18 лютого 2012 року відбувся фінал наймасштабнішого телепроекту Чернігівської області за участю спеціальних гостей: хореографа проекту МАЙДАН’S Тараса Чернієнка та учасника телепроекту «Голос країни-2» Дмитра Селянського. За рекордною кількістю голосів, рішенням суддів та голосуванням хореографів усіх районних команд, перемогу здобула Корюківська команда, учасники якої відчайдушно боролися за перемогу, мріючи про професійно обладнану танцювальну залу для прихильників цього виду мистецтва.

Славиться наш район і достойними результатами у спорті. Особливих досягнень на рівні району, області, та навіть на рівні республіканських змагань здобувають вихованці лижного відділення Корюківської ДЮСШ та Наумівської філії Чернігівської СДЮШОР.

6 квітня за участю голови райдержадміністрації О.В.Довгаля та представника народного депутата України, лідера фракції «Реформи заради майбутнього» І.Рибакова, а також за підтримки районної організації Партії регіонів відбулося урочисте нагородження учасників.

За активну участь у розвитку молодіжної культури, підтримки та пропаганди здорового способу життя й заняття спортом, молодим патріотам були вручені грошові винагороди та подяки від райдержадміністрації.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва