back

Президент: Покращення стандартів життя та соціального захисту людей є предметом постійної уваги влади

11 квітня 2012


Покращення стандартів життя громадян, їх добробуту та рівня соціального захисту є важливою та постійною складовою діяльності влади. На цьому Президент України Віктор Янукович наголосив під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.

«Нам з року в рік треба підвищувати рівень життя людей, покращувати його умови та якість», - сказав В.Янукович. Він наголосив, що у 2013 році робота в цьому напрямку продовжиться.

Глава держави висловив переконання, що успіху цієї роботи сприятиме проведення реформ у різних сферах життєдіяльності держави - житлово-комунальному господарстві, медицині, освіті тощо.

Водночас Президент підкреслив: основою для здійснення тих чи інших кроків у рамках програми реформ мають бути виважені рішення влади. «Я вас застерігаю від зайвого популізму, від зайвого бажання показати, що ви перші», - сказав він, звертаючись до присутніх. У цьому контексті В.Янукович зокрема нагадав, як на виконання тих чи інших програм чиновники часом необґрунтовано закривали навчальні заклади, лікарні тощо.

«Щоб щось виконати - закривали лікарні, школи. Без розуму підходили. Я вас застерігаю - це не данина моді, це дії, які повинні бути спрямовані на покращення умов лікування людей, навчання дітей», - наголосив Глава держави.

Президент також підкреслив: як представники влади голови РДА завжди мають бути уважними та відповідальними, сумлінно виконувати свої обов’язки. «Ваше завдання - працювати з людьми - щоб вони відчували, що влада опікується їх проблемами і вирішує їх на місцях. Від вас багато залежить», - акцентував він, побажавши посадовцям успіхів у цій роботі.



Прес-служба Президента України Віктора Януковича

вапр
ууц
цуе
еку
паврва