back

Автопробіг «З ювілеєм, Україно!» ФОТОрепортаж

26 серпня 2011

У рамках урочистих заходів з нагоди 20-ї річниці Незалежності України в районі за ініціативи депутата міської ради Гаврюша М.Є. та за підтримки районної ради та районної державної адміністрації відбувся святковий автопробіг «З ювілеєм, Україно!»

В урочистій церемонії старту автопробігу взяли участь керівники району та міста, а з вітальним словом до учасників автопробігу звернувся голова районної державної адміністрації О.В.Довгаль, який вручив ініціаторові заходу М.Є.Гаврюшу Подяку Чернігівської обласної державної адміністрації. Слід зазначити, що Михайло Євгенович є знаним на Корюківщині меценатом та ініціатором багатьох добрих справ.

Першою отримала святковий коровай та щирі вітання зі святом найчисленніша громада району — Корюківська — в особі міського голови І.В.Матюхи.

Учасники автопробігу побували в усіх територіальних громадах району, передали найщиріші побажання від районної влади. Кожна громада отримала святковий коровай та віддячила вишиваним рушником.

Завершився автопробіг на центральній площі міста, де голова райдержадміністрації О.В.Довгаль та голова районної ради М.І.Баклажко прийняли рушничок єднання від учасників автопробігу «З ювілеєм, Україно!»

22 рушники (по кількості територіальних громад району), зшиті в один, ще раз підкреслили єдність всієї громади Корюківщини.

Районна державна висловлює щиру подяку всім, без кого б не відбувся цей чудовий захід: ініціаторові Гаврюшу Михайлу Євгеновичу, а також усім учасникам — людям, які проявили свій патріотизм, активну життєву позицію, і стали учасниками прекрасного заходу — автопробігу «З ювілеєм, Україно!»


ФОТОрепортаж


Фото: Світлана Шматуха, Дмитро Гаврюш

По мірі надходження фотозвітів із територіальних громад інформація буде оновлюватися

вапр
ууц
цуе
еку
паврва