back

У рамках святкових заходів з нагоди 20-ї річниці Незалежності України в Корюківці відбулася ІІ міська виставка собак. ФОТОрепортаж

29 серпня 2011

У рамках святкових заходів з нагоди 20-ї річниці Незалежності України 24 серпня в місті Корюківці, на стадіоні «Паперовик» ПАТ «Слов’янські шпалери-КФТП» відбулася ІІ міська виставка собак.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ярослава Павленко.

У цьогорічній виставці взяло участь 45 собак — 39 породистих і 6 у номінації для безпородних собак «Мій друг». Виставка запам’яталася ще й тим, що багато четвероногих учасників заходу були в собачих костюмах на національну тематику, адже поряд з традиційними конкурсами на виставці було проведено конкурс собачих карнавальних костюмів.

Усі учасники виставки отримали від організаторів заохочувальні призи, переможці — кубки і призи. Глядачі — море позитивних емоцій.

Цей чудовий захід був організований Корюківською громадською організацією «Міське об’єднання власників собак (голова — Олена Бендза) за сприяння Корюківської райдержадміністрації та спонсорської підтримки ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП», ПП «Хутір Слов’янський», СПД «Рудик», розплідника стандартних шнауцерів «Грей» Олени Бендзи.


Фото: Світлана Шматуха

вапр
ууц
цуе
еку
паврва