back

Пишаймося своїм земляком!

24 серпня 2011

За доброю традицією під час урочистостей до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України вручають паспорти громадянина України шістнадцятирічним юнакам та дівчатам.

Цього року урочисте вручення паспортів громадянина України відбулося в смт Холми, а один юний корюківчанин — Чернуха Іван — був удостоєний такої честі на урочистих заходах з нагоди Дня Державного Прапора та 20-ї річниці незалежності України, які відбулися в м. Чернігові за участю голови облдержадміністрації Володимира Хоменка та голови обласної ради Анатолія Мельника.

Чернуха Іван — учень Корюківської гімназії, відмінник, районний стипендіат. Переможець районного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, географії, математики. Дипломант обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з географії та історії (Дипломи ІІІ ст., 2010). Учасник районного та обласного конкурсу з інтелектуальних ігор «Віват, інтелект!» (2010). Активний учасник суспільного життя класу та школи, активний учасник художньої самодіяльності району.

Пишаймося своїм земляком!

вапр
ууц
цуе
еку
паврва