back

Відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Корюківського району. ФОТО

31 серпня 2011

Це вже добра традиція, що перед початком навчального року вчителі обговорюють підсумки зробленого і визначають завдання шкільних, дошкільних та позашкільних закладів. Саме про це і йшлося 30 серпня на конференції педагогічних працівників Корюківського району, яка відбулася в районному будинку культури.

У конференції взяли участь близько 400 чоловік: педагогічні працівники, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представники батьківської громади.

На заході були присутні голова райдержадміністрації О.В.Довгаль, перший заступник голови райдержадміністрації Р.М.Малиш.

Із доповіддю «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої і позашкільної освіти у 2010-2011 навчальному році та завдання на 2011-2012 навчальний рік» виступила начальник відділу освіти Корюківської райдержадміністрації Л.Г.Остапенко. Учасники конференції були ознайомлені із здобутками освітянської галузі району у 2010-2011 н.р. та основними напрямками розвитку галузі на новий навчальний рік.

Під час обговорення доповіді були озвучені найгостріші проблеми освітян району.

Перший заступник голови райдержадміністрації Р.М.Малиш, виступаючи перед освітянами, закцентувала увагу на першочергових завданнях, що стоять сьогодні перед освітянами Корюківщини. А це — покращення якості освіти, зміцнення матеріально-технічної бази шкіл, застосуванням енергозберігаючих технологій, підготовка закладів освіти до опалювального сезону тощо.

Голова райдержадміністрації О.В.Довгаль зупинився на таких важливих проблемах, як виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; патріотичне виховання, підготовка шкіл до нового навчального року, кадрова політика, забезпечення житлом молодих спеціалістів у сільській місцевості тощо.

За високу фахову майстерність, значні здобутки в праці ряд педпрацівників нагороджено цінними подарунками та Почесними грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації, районної державної адміністрації, районної ради та відділу освіти райдержадміністрації. Також кращі педагогічні працівники району були відзначені нагородами за результатами атестації 2010-2011 навчального року.

Ряд педагогічних працівників району були нагороджені Почесною грамотою відділу освіти Корюківської райдержадміністрації.

У ході проведення конференції до лав педагогів району прийнято 5 молодих спеціалістів, а 12 пенсіонерів педагогічної праці урочисто, з подарунками, квітами і щирою подякою за роки, віддані дітям, проведено на пенсію.

Після обговорення доповіді та вітань учасникам конференції педагогічне зібрання району прийняло резолюцію конференції.

У фойє Будинку культури працювала виставка педагогічних надбань. Загальноосвітніми та позашкільними закладами району були підготовлені експозиції-презентації, які висвітлюють розвиток та досягнення навчальних закладів району в реалізації різних напрямків освіти. У змісті виставки розкривалися основні напрямки та проблеми освітньої діяльності загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів району.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва