back

Поліпшується матеріальне забезпечення Корюківської центральної районної лікарні

24 серпня 2011

Напередодні 20-ї річниці Незалежності України в Корюківській центральній районній лікарні було урочисто відкрито після ремонту кабінет для збору аналізів та мікроскопії мокротиння клінічної лабораторії. В урочистій церемонії відкриття взяли участь керівники району, працівники ЦРЛ, будівельники.

Почесне право перерізати святкову стрічку було надано голові райдержадміністрації О.В.Довгалю, головному лікарю ЦРЛ Г.В.Здору та завідуючій клінічною лабораторією М.В.Лісеній.

Ремонт кімнат для збору аналізів та мікроскопії мокротиння клінічної лабораторії було здійснено за додатково виділені з районного бюджету кошти — 26,1 тис. грн., а виконали ремонтно-оздоблювальні роботи будівельники з ПП «Будмайстер» під керівництвом О.В.Сидоренка.

Виступаючи перед учасниками церемонії, голова райдержадміністрації О.В.Довгаль пообіцяв, що кращого оснащення клінічної лабораторії буде придбано нове обладнання на 15 тис.грн.

Завідуюча клінічною лабораторією М.В.Лісена від імені медиків подякувала районній владі за сприяння у вирішенні проблем медичної галузі району.

По завершенню урочистої частини учасники заходу мали можливість оглянути відремонтовані кімнати клінічної лабораторії.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва